Adium – gratis IM-klient for Mac


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 9. november 2009, kl. 17:21

Artikkel originalt skrevet av Torgeir Berg, med tillatelse for republisering.

Ved hjelp av et program kalt Stumble!, som lar deg browse rundt innen kategorier du selv velger (kommer tilbake til Stumble!), fant jeg Adium. Adium er et genialt program som lar deg samle alle dine venner, dvs. Msn, AIM, Facebook o.l, under en simpel side, Adium! Det beste er at programmet fikser alt, finner forbindelsene dine, oppdaterer dine venners tullete overskrifter og har de mest behagelige lyder du kan tenke deg! Lydene, dvs. oppdateringer, av og pålogging o.l, er hentet fra en japansk togstasjon. Programmet er for Mac OS X.
adium1

Kul and

Når noen vil snakke med deg vifter den grønne anda med vingene og gjør det den kan for å fange din oppmerksomhet, passe morsomt og ikke det minste irriterende, jeg liker anda!
Har hatt endel problemer med AIM, dette IM-programmet ser ut til å krasje litt innimellom med Adium, er ganske usikker på hva det gjelder, men jeg tror det dreier seg om såkalt “dobbelt-innlogging”, dvs. at du er logget inn på både AIM og Adium. Veldig frustrerende minutt, men det ordner seg som regel kjapt.

Uansett, dette programmet er gratis og anbefales varmt til alle! Jeg har så langt ikke hatt noen problemer, untatt litt med AIM, så kjør på! Adium
Adium er dessverrre bare for mac-brukere, men det finnes alternativ for Windows og Linux-brukere, blant annet programmet Pigdin. Ikke like kul som anda, men…

Last ned Adium ved å klikke på denne lenken: Adium for Mac OS X

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB