Windows 7-funksjoner fjernet i ny Firefox-beta.


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 18. november 2009, kl. 18:21

Ny Firefox-beta lansert med mindre Windows 7-funksjoner. Hva synes du? (Ill. Teknologia.no)

Ny Firefox-beta lansert med mindre Windows 7-funksjoner. Hva synes du? (Ill. Teknologia.no)

Mozilla jobber på spreng for å gjøre alt klart for lansering av deres neste Firefox-versjon, nemlig versjon 3.6. I løpet av 3 uker har Mozilla lansert 3 betaversjoner den kommende utgaven, og det er ikke mer enn en uke siden beta 2 av Firefox 3.6 ble lansert. Allerede i dag har de lagt ut beta 3 for nedlasting, og det er noe delte reaksjoner på lanseringen.

Mindre av Windows 7-funksjoner

Det man kan glede seg over er at så mye som 90 bugs har blitt fikset siden beta 2. For en komplett liste over bugs som har blitt luket bort, ta en titt her. Bugs skal som en selvfølge fjernes, og det er nok ikke det som bekymrer brukere. Det er nemlig ikke full  Windows 7-støtte,  i den forstand at forhåndsvisning av faner ikke lenger støttes i versjon 3.6, men om dette er permanent er usikkert. Også funksjoner som nedlastingsstatus og hurtig tilgang til oppgaver via høyreklikkmenyen er utelatt.

Lanseringen av Firefox 3.6 blir uansett en glede for brukerne, og er du interessert i å teste den allerede kan du laste ned siste betaversjon fra mozilla.com

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB