Hva er Nintendo Zii?


Markus Lund
Publisert 15. desember 2009, kl. 18:40

Nintendo Zii

Hva kan "Zii" være? (Ill. Siliconera.com)

Hvorfor har Nintendo tatt varemerket «Zii»?

Det var nettstedet Siliconera.com som fant dette nye varemerket til Nintendo, og de skriver at Ninento har registrert det for bruk med videospill og andre elektroniske innretninger.

Det er mange spekulasjoner på hva «Zii» er, og siden Wii er 3 år gammel er det lite sannsynlig at Nintendo registrerer forskjellige navnetterligninger til Wii nå.

Ny HD-konsoll?

Kan dette være den etterlengtede versjonen av Nintendo Wii med HD-muligheter? Eller er det en Nintendo Wii med blu-raystøtte? Kanskje er det et nytt spill til Nintendo Wii med et tilbehør som kalles «Zii»? Det kan være mye spennende, men dessverre har flere nettsteder sjekket ut saken grundigere og de har funnet ut at «Zii» kanskje ikke er så spennende likevel.

Dessverre er Zii.com eid Creative Labs, noe som da vil si at hvis dette produktet «Zii» kommer til andre steder enn i Japan vil det bli problemer.

Engadget spekulerer i at «Zii» varemerket kan være kun en fornyelse av et gammelt varemerke. Engadget har også funnet andre Nintendo varemerker i Japan slik som, «Cii», «Bii», «Oii» og «Yii». Så dette behøver ikke å være så spennende som først antatt. Men det er lov å håpe.

Hva tror du «Zii» kan være? Diskuter med andre lesere i kommentarfeltet under.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB