MAG åpen beta tilgjengelig


Markus Lund
Publisert 4. januar 2010, kl. 23:30

Mag åpen beta

Foto: http://blog.mag.com

MAG er en kommende nettbasert førstepersonsskyter for Playstation 3. MAG utvikles av Zipper Interactive som er kjent for den populære Socom-serien på Sonys konsoller.

Nå er det også mulig å prøve en smakebit av hva MAG har å by på ved å laste ned den nå tilgjengelige, åpne betaen som nylig ble lansert. Vi er usikre på hva denne betaen inneholder, men vi vet at den inneholder moduser med støtte for 256 spillere og en annen modus for 64 spillere som heter sabotasje.

Det er mulig å prøve MAG fram til 10. januar, da stenges betatestingen.

Betaen får du gratis ved å logge deg inn på Playstation Store, og å laste ned ”Mag Beta”. Denne filen er på 37MB, deretter må du laste ned en oppdatering som er like stor, og en annen «oppdatering» som er på 1,8GB.

MAG er eksklusivt til Playstation 3, og skal etter planen være mulig å få kjøpt i butikkene den 29. januar i år.

Litt info om MAG:

Du velger PMC og blir med et lag på åtte personer som begir seg ut i felten i en privat hær bestående av 128 virkelige spillere. Ettersom du viser hva du er god for, spill for spill, kan du bestemme hvor du vil styre karrieren. Lås opp nye ferdigheter og evner som lar deg spesialisere deg som snikskytter, sanitetssoldat, speider, angrepssoldat eller hva det enn måtte være du har et talent for å gjøre mens kulene hagler rundt deg.

* Finn din plass i en kamp med 256 spillere. Sikre strategiske målsetninger ved å kjempe på flere fronter, bruke landsetting fra luften og innkalle taktiske angrep
* Hver av soldatene er en del av av et sammensveiset lag på åtte personer som får målsetninger som fastsettes av spilleroffiserer og som endres ettersom kampen når sitt klimaks. Jo bedre dere samarbeider i laget, jo større blir belønningen
* Du stiger oppover i kommandokjeden og kan tjene retten til å lede et lag på åtte personer, en tropp på 32 personer og til og med en hel hær på 128 personer.
* Ved å overleve kamper og fullføre oppgaver låser du opp våpen og spesialutstyr. Du kan egentilpasse utseendet ditt, vise frem hva du har oppnådd og finjustere kampstilen

Kilder:
http://blog.mag.com/blog/
http://no.playstation.com/

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB