Er dette iPhone 4G?


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 19. april 2010, kl. 23:51

I følge Gizmodo ble den antatte iPhone 4G-prototypen funnet på en bar i Redwood City, USA, kamuflert som en iPhone 3GS.  Gutta i Gizmodo  er sikre på at dette er «the real deal».

Hvorfor skal vi tro dette er ekte?

Gizmodo vedkjenner at de var skeptiske, men etter å ha hatt den i en uke er de nå sikre – dette er iPhone 4G! De har blant annet demontert den og undersøkt alt inni den for å finne eventuelle spor. Funnene deres er så overbevisende at de kaller sjansen for at dette er falskt «lik null».

John Gruber, som er svært koblet opp mot Apple sier følgende på nettsiden Daring Fireball:

So I called around, and I now believe this is an actual unit from Apple — a unit Apple is very interested in getting back.

Mye tyder altså på at dette er ekte vare.

Hva er nytt?

Det befinner seg nå et kamera også på framsiden på telefonen. I tillegg skal kameraet på baksiden ha blitt forbedret (større linse) og det skal nå være blitz på kameraet. Videre kommer det fram at det er bedre skjerm, og en ekstra mikrofon for å hindre bakgrunnsstøy. Men det er også store visuelle forandringer. De foregående versjonene av iPhone har hatt en litt rund bakside, mens den nye versjonen er helt flat. Det er også en aluminium-kant rundt hele baksiden. Telefonen skal også være 3 gram tyngre, og ha et 16 % større batteri.

Er dette den nye iPhone 4G? (Ill. Gizmodo.com)

Ugler i mosen?

At Gizmodo tilfeldigvis fant en iPhone 4G på en bar høres for mange rart ut. Det er kanskje ikke så rart at folk nå stiller spørsmålstegn ved hvorvidt dette var tifeldig eller ikke. Noen har til og med gått så langt med å si at Gizmodo har blitt betalt for denne «lekasjen». Det spekuleres også i om Apple har tatt del i denne forsvinningen av en av deres prototyper.

Hva tror dere?

[Kilde: Gizmodo]

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB