Opera Mini endelig godkjent av Apple


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 13. april 2010, kl. 21:48

Apple har nå godkjent Opera Mini, og nå befinner nettleseren seg i App Store, gratis. Dette betyr at iPhone og iPod Touch-brukere endelig kan laste ned nettleseren. Opera Mini blir den første nettleseren Apple godkjenner som ikke bygger på deres kjente Webkit-motor.

Endelig kom Opera gjennom Apples strenge murer. (Foto: Opera Software)

En annen vri

Opera skal visstnok gjøre surfingen raskere ved å sende nettsiden du vil til inn til Opera, hvor de komprimerer den, og sender den tilbake til deg. Dette skal visstnok gjøre surfingen mye raskere enn ved å bruke Apples egen nettleser, nemlig Safari. Opera har en del  funksjoner som Safari ikke har, blant annet hurtiglister og faner (gjelder selvfølgelig mobilversjonen av Safari).

Teknologia vil komme opp med en minitest av Opera Mini om kort tid. Stay tuned!

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB