Facebook nede – frustrerte brukere over hele verden


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 23. september 2010, kl. 21:50

Man merker raskt hvor stort og viktig Facebook virkelig er når nettstedet først bryter sammen. Torsdag ettermiddag/kveld ble Facebook rammet av en «uventet teknisk feil» som de selv kaller det på Twitter. Facebook er i skrivende stund nede, og mange brukere uttrykker nå frustrasjon.

På Twitter pågår det nå en massiv brukerstorm mot Facebook. Facebook er det største nettstedet i verden, og da sier det seg selv at konsekvensene blir store når det bryter sammen. Millioner av brukere sliter i kveld med å bruke Facebook. Undertegnede synes egentlig det er litt morsomt å se hvordan folk reagerer når Facebook er nede. Flere mennesker undertegnede har vært i kontakt med reagerte med frustrasjon bare minutter etter Facebook gikk ned for telling. Kommentarer som «Facebook er nede! Hva skal jeg gjøre nå?!», har det faktisk vært en del av. Morsomt å se synes jeg.

Men tilbake til saken; Facebook er nede, og ser ut til å slite skikkelig i kveld. Enkelte brukere opplever å kunne logge inn i perioder, men nettstedet har for de fleste vært utilgjengelige store deler av kvelden.

Så gjenstår det å se hvor lenge dette varer….

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB