Vi gir bort TrueCaller for iPhone!


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 25. september 2010, kl. 07:00

TrueCaller er en applikasjon som oppdaterer din kontaktliste, beskytter deg mot uønskede samtaler, og gir deg muligheten til å søke opp telefonnummer i over 25 land! Med kun ett klikk kan du oppdatere dine kontakter i kontaktlisten med adresser, og applikasjonen kan varsle deg når du mottar samtaler som du mest sannsynlig ikke vil ha (spam-samtaler). Applikasjonen har tilgang til flere hundre millioner telefonnummer i over 25 land.

Nyttig spam-filter

Det finnes telefonselgere der ute som ikke har bare gode hensikter. Slike selgere vil man ikke komme i kontakt med, og med spamfilteret i TrueCaller kan du slippe nettopp dette. Det fungerer slik at det popper opp en melding på skjermen om at nummeret som ringer er blokkert av TrueCaller. Nummeret kan være blokkert av flere grunner. I TrueCaller’s database kan nemlig nummeret være listet opp som:

  • Bedragere, spamnummer, uønskede nummer
  • Nummer som har blitt sett på som uønskede av andre TrueCaller-brukere verden rundt.

Kjekk nummersøkfunksjon

Applikasjonen lar deg også søke opp telefonnummer, og du kan senere lagre kontakten til kontaktlisten med fullstendige opplysninger; nummer, adresse, etc. Du kan også markere nummeret som uønsket, ringe det opp, eller vise adressen på kartet.

Vi deler ut 15 fullversjoner!

Nå kan du få fullversjonen av programmet helt gratis til din iPhone.

Det første du må gjøre er å laste ned gratisversjonen. Det gjør du ved å følge denne linken.

Deretter må du gå inn i innstillingsmenyen i TrueCaller. Der finner du «RegisterID». Kopier denne ID-en inn i kommentarfeltet under denne artikkelen, og er du blant de femten første vil gratisversjonen din bli oppdatert til fullversjonen! Det er utviklerne True Software Scandinavia AB som er så snille mot dere folkens! Grip sjansen nå!

Klikk her dersom dere vil kjøpe fullversjonen i stedet.

Altså: Lim inn «RegisterID»-en din i kommentarfeltet for å få fullversjonen! Men husk: vær rask!

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB