To på rømmen


Marte Voldseth Haugrud
Publisert 16. februar 2011, kl. 00:58

Helt fra hun var liten har Rapunzel fått høre at hun ikke får gå ut av tårnet. Den som sier det, er moren hennes, den evig unge Gothel. Oppe i tårnet bruker Rapunzel tiden sin på å male, strikke og børste håret; sitt 20 meter lange, magiske hår.

Dagen før Rapunzel blir 18 år, dukker kongerikets mest ettersøkte person, Flynn Ryder, opp i tårnet med en stjålet krone. Rapunzel tar han til fange, og de inngår en avtale om at Flynn skal følge Rapunzel dit lanternene slippes hvert år på bursdagen hennes. Bare da skal han få tilbake kronen.

Hvorfor lyser lanternene? Vil Flynn virkelig følge Rapunzel helt til dem? Og hva venter dem der?

To på rømmen er en morsom film om en jente med store lengsler, en misforstått gutt, en trofast kameleon og en sur hest. Filmen vil frambringe både latter og tårer, og de fine animasjonene og karakterskildringene vil få deg til å huske denne filmen etter at rulleteksten er ferdig. To på rømmen anbefales å sette på til ungene, men det kan godt hende du selv ler like mye som dem.

 

 

INFO OM FILMEN:
Originaltittel: Tangled
Regissør: Natan Greno & Byron Howard
Produksjonsår: 2010
Lengde: 1 t 40 min
Sjanger: Animation/Comedy/Family
Skuespillere: Mandy Moore, Zachary Levi, Donna Murphy, Ron Perlman, M.C. Gainey.
Tagline: «They’re taking adventure to new lengths»

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB