Handle ekstremt billig på Dealextreme


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 21. august 2011, kl. 23:25

Clas Ohlson og Teknikkmagasinet er begge butikker som inneholder gadgets og utstyr for en rekke produkter. Her kan man blant annet kjøpe mobilladere, diverse kabler etc. Dealextreme.com tilbyr også slike ting, men til betydelig lavere priser. Mange stusser over prislappen på produktene hos Dealextreme, rett og slett fordi det ser usannsynlig billig ut. Der inne kan man skaffe seg populært utstyr for en svært, svært billig penge, og ikke nok med det; frakten er inkludert!

Det er sikkert mye som kan skrives om Dealextreme; både positivt og negativt. At prisene er lave gjør jo at mange lurer på hvordan produsjonen av varene foregår, men så langt har ikke Dealxtreme fått problemer med lovligheten.

Det som kan sies er at en rekke av produktene er av grei kvalitet, slik at man faktisk gjør et godt kjøp. Det som også kan nevnes er at enkelte av produktene der inne holder veldig lav kvalitet. Vi bestilte blant annet et par mygger fra Dealxtreme, men disse havnet raskt i søpla, da de rett og slett var ubrukelige. Styr unna mygger med andre ord!

Se deg litt rundt på nettsiden og gjør noen skikkelige røverkjøp!

Dealxtreme.com altså.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB
Kommentarer: