{iPhone} Finn 5 feil –


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 8. august 2011, kl. 16:34

Markus Jahnsrud (@jahnsrud) har utviklet et lite, men morsomt iPhone-spill. Spillet er et klassisk spill som de fleste kjenner til. Spillet går ut på å finne 5 feil på ulike bilder. Man får altså presentert to tilsynelatende like bilder, men hvor det skjuler seg 5 forskjeller mellom dem. Man ser et originalbilde, og blar man med fingeren til høyre ser man bilde nummer to, som har 5 endringer.

Du som spiller skal rett og slett påpeke disse feilene ved å lete på bildene. Når man starter appen får man presentert flere kategorier; Bolig, Mat, Dyr, Motor, Teknologi og For de minste. Det er flere bilder i hver kategori.

Dette er et lite men morsomt spill. Ikke noe revolusjonerende spill, men en nyvinning på iPhone. Og alle vet jo at «Finn 5 feil» er en skikkelig god gammeldags klassiker. Vel, spiller koster 7 kroner på App Store, men du kan få det gratis!

Vi deler nemlig bort 5 promokoder. Her er det førstemann til mølla! (Funker ikke koden er den dessverre brukt opp, men du kan alltids teste med flere)

6YXKPJYELHA7
LXXW96PHKAYH
WAXNWEXFH7YJ
7ETA49P3ATEE
YH6TT44Y7L96

Enjoy! 🙂

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB