Finn ut hvilken font det er med WhatTheFont


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 8. september 2011, kl. 13:50

Noen ganger hender det at vi kommer over fonter, eller skrifttyper på norsk, som vi synes er kjempefine. Problemet er imidlertid at ofte vet vi ikke hva denne fonten heter, og derfor får vi heller ikke lastet den ned.

WhatTheFont gjør noe med dette problemet. Når du finner en font du ikke vet navnet på, tar du det bilde av den. For at tjenesten skal skjønne hvilken font det er kan det være lurt å ha et bilde som inneholder flere bokstaver. Bildet av fonten laster du opp her. Du kan også velge å legge inn fonten direkte fra en URL. Altså, dersom fonten du vil vite hva heter ligger på internett et sted, kan du kopiere linken til denne og lime den inn i WhatTheFont.

Til slutt vil du få opp en liste over fonter det kan være. Er du heldig finner du nøyaktig den fonten du er ute etter.

Lenke: WhatTheFont

 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB
Kommentarer: