Nå kommer Timeline


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 8. desember 2011, kl. 16:26

Illustrasjon: Aaron Fulkerson, Flickr

I september kunngjorde Facebook deres nye måte å presentere profiler på, med nye timeline. Allerede da kunne nysgjerrige brukere aktivere den nye funksjonen, ved å registrere seg som utviklere. Mange har dermed hatt den nye profilvisningen i et par måneder allerede.

Nå har imidlertid Facebook startet utrullingen til alle og enhver. Facebook startet med å gi brukere fra New Zealand tilgang, men nå har de utvidet området, og gitt tilgang til flere, inkludert brukere i Norge.

For å sjekke om du er en av de heldige er det bare å gå inn på din egen profil og se om du oppdager noe annerledes. Om du har fått nye Facebook timeline vil profilen din se helt annerledes ut.

Hva er timeline?

Timeline viser livet ditt i en oversiktlig tidslinje. Den starter helt fra man blir født, og til dagen i dag. Man kan se hva man foretatt seg de siste årene, man kan se alle hendelser, innlegg og alt annet relatert til deg som person. Lær mer om Facebook timeline ved å se videoen under:

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB