Slett duplikater med Dup Detector


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 3. januar 2012, kl. 01:40

Et utbredt problem blant de som bruker datamaskiner er at hauger med bilder hoper seg opp og lager rot i systemet. Ofte har folk lagret det samme bildet ikke bare en gang, men både to og tre ganger. Det er for de fleste ikke nødvendig å ha det samme bildet liggende på mange forskjellige steder på datamaskinen. Det er her Dup Detector kommer inn i bildet.

Programmet har kanskje ikke det mest tiltalende utseende, men det funker.

Fjerner duplikatene

Dup Detector er et gratis program for alle Windows-versjoner, som lar deg søke etter duplikater på datamaskinen, og deretter slette dem. Når du har installert programmet velger du mappen du vil søke i, og deretter finner programmet alle bilder som er like. Du velger da selv hvilke bilder du vil slette. Dup Detector viser en forhåndsvisning av bildene, slik at det blir enkelt for deg å se hvilke du vil beholde og ikke.

Dette programmet er veldig kjekt hvis du har titalls like bilder, og ikke orker å lette gjennom alle manuelt for å finne ut om de er like.

Last ned Dup Detector her. 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB