Windows 8 i oktober?


Einar Holten
Publisert 12. januar 2012, kl. 20:09

Janelle Poole som er PR-ansvarlig i Windows Business Group har uttalt seg noe rundt lanseringen av Windows 8.

We haven’t talked about the release date and we generally don’t. We are talking milestone to milestone, so for us right now we’re talking about the next milestone being the consumer preview happening in late February.» The then continues, «One of the things that I think is a good guideline though is we’ve always said that Windows releases come round about every three years and this year will be three years in October since we launched Windows 7. So I think that’s a good guideline to consider. – Janelle Poole

Windows 8 beta snart

Selv om dette ikke er noe garanti for at Microsofts neste operativsystem kommer i oktober, er det en stor sannsynlighet for det. Mot slutten av februar har Microsoft planlagt den offisielle lanseringen av Windows 8 beta. Et skjema som er ganske likt Windows 7, som fikk sin beta 9. januar i 2009.

Om ikke Windows 8 møter store hindringer vil vi trolig få en lansering i løpet av høsten.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB