Nå kommer iPad 3


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 28. februar 2012, kl. 19:31

Mange gleder seg til iPad 3 – den neste utgaven av det populære nettbrettet fra Apple. Selv om det har versert rykter om produktet i lang tid, har det vært mye usikkerhet rundt de faktiske detaljene og spesifikasjonene til nettbrettet. Akkurat det får vi fortsette å spekulere i også – frem til 7. mars.

For nå har nemlig Apple lettet litt på sløret, og hinter i stor grad til en presentasjon av iPad 3 når Apple holder en konferanse i San Francisco, 7. mars.

«We have something you really have to see»

Flere store medier mottok i dag en invitasjon til konferansen. Ved invitasjonen lå også et bilde; noe det for øvrig alltid gjør. På bildet var en iPad, med teksten «We have something you really have to see. And touch». Dette er altså hintet til at det er en iPad som skal presenteres.

Det er naturlig at en ny iPad vil vises frem 7. mars. Grunnen til det er at Apple lanserte den første iPad-en i mars 2010, og iPad 2 i mars 2011. Man trenger altså ikke være rakettforsker for å forstå at en iPad 3-lansering er sannsynlig.

Tidligere har det kommet frem at iPad 3 vil få en skjerm med skyhøy oppløsning, og en såkalt retina-skjerm. Les mer om dette her. 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB