FILM: Project X


Marte Voldseth Haugrud
Publisert 8. mars 2012, kl. 22:38

Thomas er ikke akkurat blant de populære på skolen. Dette har kompisen, Costa, tenkt å gjøre noe med. Thomas har bursdag, og med foreldrene ute av huset er det duket for party!

Jungeltelegrafen kan ofte være en grei måte å få kontaktet folk på, men når de inviterte inviterer flere, blir Thomas’ regler for antall, omfang og bolig raskt strukket til bristepunktet. Alkohol kan være gøy, men med stigende promille inn, går vettet sakte ut. Den kule festen med maks femti folk har blitt festen alle vil snakke om i lang, lang tid.

Project X, Project X. Hva kan jeg si? Hvis det finnes mer bortkastet bruk av film enn denne, er du hjertelig velkommen til å kommentere under denne anmeldelsen. Eller skal jeg kalle det slakten?

Det finnes nok mange der ute som liker å ta seg en fest, men er det like morsomt å sitte og se på at andre gjør det i nesten halvannen time? Nei, absolutt ikke. Selv ikke når det er en så stor, vill, «over the top» legendarisk fest som bursdagen til Thomas ser ut til å bli.

Det finnes ingenting positivt med Project X. Hverken skuespillerne, «historien», fyllebildene, de lettkledde folkene eller alkoholkonsumet klarer å løfte denne filmen en eneste millimeter. Rett og slett bortkastet tid og penger. Jeg føler meg ikke det minste slem når jeg gir Project X et solid terningkast

 

 

INFO OM FILMEN:
Originaltittel:
Project X
Regissør:
Nima Nourizadeh
Produksjonsår:
2012         Premiere: 9. mars 2012
Lengde:
1 t 28 min
Sjanger:
Comedy
Skuespillere:
Thomas Mann, Oliver Cooper, Jonathan Brown, Dax Flame, Kirby Blanton
Tagline:
«The Party You’ve Only Dreamed About»

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB