Finn billig drivstoff med ny app


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 6. mars 2012, kl. 01:09

Svært mange irriterer seg over dyre bensinpriser. Prisene har i løpet av de siste årene steget betraktelig, og det blir stadig vanskeligere å fylle tanken for en billig penge. Det er imidlertid et faktum at prisene varierer stort fra stasjon til stasjon, og dette gjør altså at man kan spare penger ved å fylle på riktig sted – og tid.

Oversikt over priser

Det er dette applikasjonen NAF Bensin skal hjelpe deg med. iPhone-appen gir deg oppdateringer på drivstoffpriser i nærheten av hvor du befinner deg. Med et register på over 1900 bensinstasjoner får du en komplett oversikt over aktuelle priser på de aller fleste steder. Det hele presenteres i et kart i applikasjonen, hvor priser står oppgitt.

Dersom man registrerer en bruker får man også en del tilleggsfunksjoner. Da kan man blant annet loggføre antall kjørte kilometer, og påfyllinger. Dette gjør at man kan ha oversikt over sitt eget forbruk langs veien.

Avhenger av brukeraktivitet

Så hvordan fungerer dette da? Drivstoffprisene legges inn og oppdateres av brukerne selv. Dette gjøres ved at den som fylles drivstoff enkelt legger inn prisen på daværende tidspunkt. Dette gjør altså at nyttigheten av applikasjonen i høy grad avgjøres av brukernes innsats.

Ved å samarbeide kan man altså spare en god del penger.

Naf Bensin finner du i App Store. 

Bruker du NAF Bensin? Fortell om din opplevelse i kommentarfeltet!

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB