AntiSec: Lekket ut en million av brukerdata for iPhone


Einar Holten
Publisert 4. september 2012, kl. 17:51

Hackergruppen AntiSec har nylig lagt ut en ganske stor liste med iPhone brukerdata, som inneholder UDID, personlige data, adresser, navn, nummer og mer. Listen rommer hele 1 millioner brukere, men er bare en liten del av den opprinnelige listen som FBI hadde. På en Dell Vostro PC skal en liste på hele 12 millioner brukere ha ligget i en ukryptert CSV-fil.

Listen på en million har AntiSec lagt ut på Pastebin.

During the second week of March 2012, a Dell Vostro notebook, used by Supervisor Special Agent Christopher K. Stangl from FBI Regional Cyber Action Team and New York FBI Office Evidence Response Team was breached using the AtomicReferenceArray vulnerability on Java, during the shell session some files were downloaded from his Desktop folder one of them with the name of «NCFTA_iOS_devices_intel.csv» turned to be a list of 12,367,232 Apple iOS devices including Unique Device Identifiers (UDID), user names, name of device, type of device, Apple Push Notification Service tokens, zipcodes, cellphone numbers, addresses, etc. the personal details fields referring to people appears many times empty leaving the whole list incompleted on many parts. no other file on the same folder makes mention about this list or its purpose.

Hverken FBI eller Apple har kommet med noen slags kommentar til innholdet som ble lekket av AntiSec.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB