Spillbits.no lanseres mandag


Einar Holten
Publisert 1. oktober 2012, kl. 10:50

Om to dager lanseres Spillbits.no og blir dermed vår første søsterside. Som med Teknologia er den en del av mediahuset Kontra Media. I stedet for å være en ren forbrukerside med nyheter, anmeldelser og mer, vil den også satse mer mot brukerne. Blant annet vil siden samle hendelser som er relatert til spill i Norge, tilby brukeromtaler og etterhvert ha spillsesjoner/turneringer med brukerne.

For å kunne spre spillkulturen i Norge trenger vi hjelp i fra brukerne ved at de involverer seg. Vi ønsker gjerne tips om arrangementer innenfor esport o.l. og ha debatter i vårt forum som vi også kan fremme på siden vår. Eller brukerne kan gi beskjed til oss om at de planlegger å holde spillsesjoner med hverandre.

Følg Spillbits.no
Spillbits.no har også opprettet kontoer på Facebook og Twitter som du kan følge. Vi anbefaler at du enten følger oss på Twitter eller liker oss på Facebook, for å holde deg oppdatert innen hva som skjer. Dersom du har venner som har interesse innen spill så må du gjerne spre budskapet videre.

twitter/spillbitsno
facebook/spillbitsno

Vel møtt på mandag! Vi håper du registrerer deg som bruker der og engasjerer deg sammen med andre brukere fremover

PS: Om du selv ønsker å bidra med innhold på Spillbits.no så ta gjerne kontakt med meg på einar@spillbits.no.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB