Family Guy blir film og Amazing Spider-man 2 er på vei


Marte Hansen
Publisert 11. desember 2012, kl. 15:33

Filmskaperne bak Star Trek Into Darkness har sluppet en ny trailer. Filmen skal være ferdigstilt til 17. mai 2013. Traileren ser du her:

Ryktene skal ha det til at Dame Helen Mirren og Colin Firth er klare for en oppfølger av The Best Excotic Marigold Hotel. Filmen, som handler om en gruppe pensjonister som søker et lykkelig liv i India, var en solid hit i 2012. Alle skuespillerne fra den forrige filmen skal visstnok returnere, og nå ser det altså ut som om de får selskap av Mirren og Firth.

Er du fan av Family Guy? Vel, da er det bare å begynne å glede seg, da skuespiller og regissør Seth MacFarlane nå har bekreftet at han skal lage en Family Guy– film. Han avslører også at han har en handling klar, og at det kun er et spørsmål om tid før de starter produksjon.

Det første bildet fra The Desolation of Smaug, den andre filmen i Hobbiten-triologien, har nå blitt sluppet. Gå til hit for å sjekke ut bildet, og en synopsis av filmen (spoiler-advarsel).

The Amazing Spider-Man 2 samler stadig et bedre og bedre cast. Innspillingen skal begynne rundt februar og filmskaperne skal ha fått med seg Dane DeHaan, Jamie Foxx og Martin Sheen på skuespillerlaget. The Amazing Spider-Man 2 har forventet premieredato 2. Mai, 2014.

Den nye filmen om The Fantastic Four har fått utgivelsesdato 6. mars, 2015. Dette er hele 10 år etter 2005-versjonen med Jessica Alba, Ioan Gruffudd, Chris Evans og Michael Chiklis (og 7-år etter den forferdelige Silver Surfer– filmen). Skuespillere eller tema er forløpig ikke annonsert, men vi vet at det er regissør Josh Trank som skal bringe de fire tilbake til liv.

Har du noen gang hatt lyst til å høre Nick Nolte og Glenn Close synge? Vel, da er du kanskje heldig for de to stjernene skal visstnok være en del av Always On My Mind sitt nye cast. Filmen er et slags musikkbasert drama og skal bli regissert av Chris D’Arienzo. Det er foreløpig ukjent når de går inn i produksjon, men vi vet at filmen skal handle om en gammel rockestjerne som får Alzheimers og må passes på av sin kone.

En ny trailer til The Lone Ranger har nylig blitt sluppet. Filmen, som er produsert av filmskaperen bak Pirates og the Caribbean; Jerry Bruckheimer, har både Johnny Depp og Arnie Hammer i ledende roller. Depp og Hammer spiller en duo som må lære seg å samarbeide og bekjempe grådighet og urett. Filmen har foreløpig premieredato 9. august 2013, og traileren finner du her:

Nå som Star Wars er tilbake på bordet, har Samuel L. Jackson meldt at han er mer enn interessert i å vende tilbake til filmserien. Nå skal det nevnes at Jackson sin karakter møtte en ganske grusom skjebne i Star Wars Episode III: Revenge of the Sith, men likevel vet vi at døden ikke nødvendigvis betyr slutten i Star Wars-universet. Jackson har uansett sagt at han er interessert i å vende tilbake, enten som et levende vesen eller som et slags spøkelse.

Ryktebørsen skal ha det til at Nicola Peltz og Brendon Thwaites har slått seg sammen med Mark Wahlberg for Transformers 4. Wahlberg sin datter skal spilles av Peltz, mens Thwaites spiller hennes kjæreste. Regissør Michael Bay har så langt ikke bekreftet castingen for filmen som har foreløpig premieredato 27. Juni, 2014.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB