Ovosonico skal lage Playstationspill


Eivind Stenhammer
Publisert 22. mars 2013, kl. 16:16

Eurogamer melder at Sony nå skal samarbeide med Ovosonico om en eksklusiv spillavtale. Ovosonico er blant flere ting et spillstudio. Studioet er ledet av Massimo Guarini, mannen bak spill som Shadow of the Damned og No More Heroes. Guarini har sagt at hans spillstudio søker å lage eksperimentelle spill som får fram følelser hos folk, og at Sony forstår deres visjon.

Videre forteller spillregissøren at spill ikke trenger å være gratis plukk-opp-og-spill, ei heller 40 timer lange mer tradisjonelle spill. Prosjektet som Ovosonico skal lage for Sony vil ha en lengde som er mer lik en film, og være rimeligere enn de tradisjonelle spillene. Dette høres ut som et prosjekt som likner på Journey, og det er spennende.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB