Suksess for Drømmefall Kapitler: Den Lengste Reisen


Eivind Stenhammer
Publisert 16. mars 2013, kl. 14:25

Nå som kickstarter-innsamlingen til Drømmefall Kapitler er over, kan Read Thread Games puste lettet ut over at det hele har vært en suksess og at de har klart å samle inn over 1,5 millioner dollar til utviklingen av spillet. Dette er nesten dobbelt så mye som hva de hadde satt kickstarter-målet til å være for at spillet skulle bli en realitet. På grunn av dette skal spillet bli lengre og større enn hva som egentlig var planlagt. I tillegg skal mere dialog bli lagt til og spillet vil få støtte for fransk og tysk dialog også.

Dersom innsamlingen hadde resultert i over 2 millioner dollar ville vi sett spillet på andre plattformer enn pc, for eksampel på tablets og på Ouya. Et slikt resultat ville også gitt oss enda et nytt spill: ”Den lengste reisen hjem” som konkluderer historien til April. Nedenfor er den første traileren til spillet.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB