Nå kan du dele album på Facebook


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 27. august 2013, kl. 14:30

Facebook introduserer albumdeling. Foto: Flickr / Piel y Regalos MEXICO

Facebook introduserer albumdeling. Foto: Flickr / Piel y Regalos MEXICO

Snart kan du og vennene dine samarbeide om å lage bildealbum på Facebook. 

Facebooks albumfunksjon vil bli mer sosial enn tidligere. Selskapet ruller nå ut en ny funksjon som lar brukerne jobbe med album sammen. Ifølge Mashable, kan opptil 50 personer samarbeide på ett album. Det er personen som oppretter albumet som bestemmer hvor mange som kan delta, og hvem som kan delta.

Foto: Skjermdump / Facebook

Foto: Skjermdump / Facebook

Tidligere har kun brukeren som opprettet albumet kunnet laste opp bilder.

Med den nye funksjonen, kan hver person  bidra med opptil 200 bilder til albumet.

– Flere hundre millioner bilder blir lastet opp til Facebook hver dag, og i dag gjør vi det lettere for venner å dele bilder med delte fotoalbum, sier en representant for Facebook til Huffington Post. 

Den nye funksjonen på Facebook vil begynne å rulles ut til brukere fra og med i dag, mandag 26. august. De første som får tilgang er brukere med engelsk språk. En internasjonal utrulling vil skje gradvis de neste ukene.

 

 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB