Bedre søk i e-poster med CloudMagic


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 4. november 2013, kl. 10:43

Foto: CloudMagic / YouTube

Foto: CloudMagic / YouTube

Søk gjennom e-postkontoene dine lynraskt. 

I dag er det vanlig å ha flere e-postadresser – for eksempel en adresse for jobb og en for personlig bruk. Kanskje har du også enda flere.

Uansett kan det bli svært mange e-poster å holde styr på, og kanskje hender det at du har en e-post du leter etter, men du husker ikke hvilken e-postkonto den aktuelle e-posten befinner seg på.

Det problemet ønsker den nye e-postklienten CloudMagic å gjøre noe med. Klienten, tilgjengelig for iOS og Android, ble lansert for noen dager siden, og har som mål å gjøre det lettere for deg å finne e-poster.

CloudMagic støtter de fleste e-posttjenestene, slik som Gmail, Yahoo, Mail.com, AOL og IMAP-kontoer.

Søker i sanntid

Applikasjonen lar deg søke gjennom alle innbokser samtidig, og søkeresultatene dukker opp i sanntid, altså mens du skriver. Hver e-post er markert med en farge som viser deg hvilken e-postkonto den aktuelle e-posten tilhører. Søket skal være intelligent og lære etter hvert som du skriver.

Selv om kanskje søkefunksjonen er det viktigste i CloudMagic, kan du også bruke den for å skrive e-poster. Da må du imidlertid belage deg på at teksten «Sent using CloudMagic» vil vises nederst i e-posten.

Som du kanskje vet samler også iOS sin innebygde e-postapplikasjon ulike e-postkontoer og tilbyr et universielt søk, men CloudMagic virker til å være mye raskere i bruk.

I tillegg virker det som at CloudMagic er mer intelligent i den forstand at den tillater skrivefeil i større grad, slik at du likevel finner det du leter etter .

Ønsker du å teste applikasjonen kan du laste den gratis ned i App Store eller på Google Play. 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB