Slik får du nye Spotify


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 11. februar 2014, kl. 19:07

Foto: Skjermdump

Foto: Skjermdump

Nytt design er på vei, men du kan få det allerede nå. 

Før jul i fjor ble det klart at Spotify er på vei med et nytt design – et design som preges av mørkere farger og nye knapper. Spotify selv har ikke sagt så mye om oppdateringen, men enkelte brukere har fått tilgang til det nye designet allerede. Det virker imidlertid som at de aller fleste fortsatt har den gamle versjonen.

Hvis du er som oss og er utålmodig har du nok lyst på den nye utgaven med en gang, helst akkurat nå. Og da har vi en god nyhet: det kan vi ordne med en gang.

Takket være bloggeren Javier Santos er det allerede nå mulig å få tilgang til det nye designet. Santos har nemlig lagt ut den oppdaterte Spotify-utgaven, som har versjonsnummer 0.9.8.

Slik gjør du (Windows)

Santos har laget en uoffisiell kjørbar installasjonsfil som installerer den nye Spotify-utgaven automatisk. Denne kan du laste ned herfra.

Når den er lastet ned er det bare å kjøre den:

Foto: Skjermdump

Foto: Skjermdump

Teknologia.no har testet metoden og kan rapportere at det hele fungerer akkurat som det skal. Vi påpeker imidlertid at du gjør dette på ditt eget ansvar, og teknologia.no tar ikke ansvar dersom problemer skulle oppstå underveis.

Slik gjør du (Mac)

Å få tilgang til det nye designet på Mac er heller ingen vanskelig oppgave.

Først anbefaler vi imidlertid at du sletter den nåværende installasjonen av Spotify. Dette gjør du ved å gå inn i applikasjonsmappen og dra filen over til papirkurven. Slett deretter filen fra papirkurven. Deretter laster du ned denne filen.

Når den er lastet ned er det bare å åpne den – den oppdaterte Spotify-utgaven skal nå starte uten problemer. Dra den over til applikasjonsmappen for å flytte den permanent til maskina.

Hvis metodene overfor ikke fungerer for deg kan du også gjøre det hele manuelt. Javier Santos beskriver dette i detalj på sin blogg.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB