Slik har du aldri spilt Flappy Bird


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 19. februar 2014, kl. 13:13

zb48eppmrae30bsyvrjx

Den digitale utgaven er bare «såå januar 2014»?

Flappy Bird ble utviklet i 2013, men rett over nyttår eksploderte spillets popularitet. Ironisk nok ble populariteten også det som tok livet av spillet- utvikleren taklet ikke presset og valgte til slutt å fjerne storsuksessen.

Det har imidlertid ikke hindret Fawn Qui fra å lage en «analog» utgave av Flappy Bird. Hun skrudde på kreativiteten og satte sammen en Arduino-sensor, to servomotorer, magneter og en boks- resultatet ble en virkelighetsutgave av Flappy Bird.

Spillet fungerer på samme måte som mobilutgaven – målet er å nagivere en fugl gjennom ulike hindre.

Se et videoklipp av Flappy Bird «IRL» her:

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB