Slik unngår du å gå tom for strøm på din iPhone


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 7. mars 2014, kl. 19:20

Foto: iBetterCharge / Skjermdump / YouTube

Foto: iBetterCharge / Skjermdump / YouTube

Denne appen kan redde deg. 

Smarttelefonene har blitt langt mer avanserte iløpet av de siste årene, men som et resultat av dette har batteritiden sunket. Batteriene har rett og slett ikke hengt med i den samme utviklingen.

Derfor er det nok mange som kjenner seg igjen i følgende: Man har en avtale man skal rekke, men like før man går ut døra oppdager man at iPhone eller iPad-en snart er tom for strøm. Siden man har det travelt rekker man ikke å lade telefonen, noe som kan gi uheldige konsekvenser iløpet av en dag.

Et nytt gratisverktøy kalt iBetterCharge har som mål å få orden på denne utfordringen. Dette er et program som lar deg få batterivarslinger fra din i-enhet direkte på din Mac eller PC.

Programmet lastes ned til Mac eller Windows og kobles opp mot en iPhone eller en iPad ved hjelp av wi-fi. iBetterCharge vil automatisk finne i-enheten så lenge WiFi-sync er aktivert på enheten.

Fra nå av vil alle varslinger om lavt batterinivå på enheten sendes videre til Mac-en eller PC-en. Hvis telefonen ligger i jakkelomma i gangen, og varsler om at det er bare 10 % igjen av batteritiden, vil dette dukke opp på datamaskinen.

Du velger selv når og hvordan du vil varsles. Her er både vanlig varsling og lydavspilling en mulighet. Du kan også bli varslet når telefonen er fulladet.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB