Instagram gjenforente søsken


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 10. april 2014, kl. 22:20

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Det var 18 år siden sist gang de så hverandre, og de ante ikke hvordan de skulle finne hverandre. 

For de fleste er Instagram en tjeneste der man deler bilder med venner. For noen kan imidlertid tjenesten være så mye mer.

22 år gamle Nia Edwards fra Hazlehurst i Mississippi visste at hun hadde flere søsken, men hun ble skilt fra dem da hun var et lite barn. Søsknene har samme far, men ikke samme mor.

– Jeg var så ung da vi skilte lag, men jeg visste om mine søsken fordi jeg hadde fotografier av familien, sier Edwards til Yahoo Shine.

Da hun begynte på videregående ble hun nysgjerrig – hun ønsket å finne ut mer om sine familiemedlemmer. Hun ble medlem på MySpace, Twitter og Facebook for å søke etter sine søsken, men det ga ikke resultater.

– Moren min og jeg betalte til og med for noen av disse «Finn personer»-tjenestene, men vi lyktes ikke. Siden jeg ikke har kontakt med min far kunne jeg ikke spørre han om hjelp heller, sier hun.

Et lite mirakel

Det hele snudde da Edwards lastet ned Instagram etter at hun hadde kjøpt en ny telefon. Nesten umiddelbart skjedde det utrolige: En 42 år gammel kvinne ved navn Brenda fra Houston begynte å følge Edwards på Instagram.

Nia Edwards så med en gang den slående likheten mellom dem. Hun bare visste at dette var søsteren hennes.

Derfor skrev Nia Edwards følgende på Brendas profil: «Hei, jeg er din søster, Nia Edwards. Jeg har ikke sett deg siden jeg var 4 eller 5 år gammel. Hvis du er Brenda Edward, datter av Milton Edwards, vit dette: jeg er glad i deg søster!».

Det tok ikke lang tid før svaret kom: «Ja, unge jente. Jeg har lett etter deg, glad i deg også. Har du en telefon?»

Dermed kunne en mangeårig leteaksjon avsluttes.

 – Selv om vi akkurat møttes føles det ut som at vi har kjent hverandre hele tiden, sier søstrene ifølge MS News Now. 

Like etter at Nia fant søsteren sin fant hun også sin bror.

Familien er ikke bitter over å ha blitt revet fra hverandre da de var små. Nå er de bare takknemmelige for å ha funnet tilbake til hverandre.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB