Sponset video: Sony satser på vanntett kraftplugg


Sponset
Publisert 8. mai 2014, kl. 20:58

Kan Xperia Z2 være din neste følgesvenn? 

I 2010 kjøpte jeg min første «smarttelefon» – en Sony Xperia X10 Mini Pro. Telefonen var bitte liten og for å være helt ærlig var den ikke den kraftigste og beste telefonen på markedet. Likevel var den et frisk pust i min smarttelefonverden.

Nå har fire år gått siden den tid og teknologiverden har gjennomgått en aldri så liten revolusjon – i hvert fall når det gjelder smarttelefoner. «Alle» har i dag en smarttelefon, og telefonene er mye bedre enn de var for noen få år siden.

Xperia-serien har også utviklet seg. Nå kommer det store, kraftige telefoner med elegant design, flotte skjermer og nyttige funksjoner.

Vanntett beist

Sony er et av selskapene som verdsetter vanntette telefoner. Som et resultat av dette har teknogiganten kommet med flere vanntette telefoner. Sist ut er Sony Xperia Z2, en vanntett kraftplugg!

Ifølge selskapet skal telefonen kunne ligge i ferskvann, på opptil 1,5 meters dyp, i opptil 30 minutter. Dette uten at enheten tar skade av det.

I 2014 er spesifikasjoner en viktig del når man vurderer smarttelefoner. På dette området hevder Sony at deres flaggskip er i førersetet. De skal blant annet kunne skilte med en firekjernes Snapdragon 801-prosessor, en av de raskeste prosessorene på markedet. 

Kameraet ser også bra ut. Her er det snakk om et kamera som skal kunne filme i HD-formatet 4K. Hvor nyttig dette egentlig er, er jeg foreløpig litt usikker på. Men stilig er det uansett.

Hvor viktig?

For en som meg, som ikke har vært på Xperia-bølgen siden i 2010, ser den nye telefonen unektelig spennende ut. Men det er også viktig å huske at smarttelefoner ikke bare handler om bits og bytes. Det handler også om brukervennlighet, og da koker det ofte ned til hvilket operativsystem man prefererer. Og om nyttigheten av telefonens funksjoner. Hvor viktig er det for deg å ha en vanntett telefon?

Xperia Z2 kjører nyeste Android, 4.4.

Denne posten var sponset av Sony.  

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB