Ny mat med moderne utstyr


Trond Eilertsen
Publisert 27. oktober 2014, kl. 09:52

Molekylær matlaging er ikke for folk flest, enda. Men nå kommer danske Gastrofood med et matlagningssett hvor man får det mest moderne utstyret, oppskrifter og ingredienser. Gastrofood, står nemlig bak et gjør-det-selv startsett med ingredienser og assortert verktøy slik at man kan by middagsgjester på en hamburger med molekylær ketchup og sennep eller kanskje en caprese med balsamicokaviar.

Molekylær mat er mat som smaker akkurat som vanlig mat, men som ser helt annerledes ut. Hvis man har det rette utstyret samt en smule interesse for å lage mat så er det ikke vanskelig å lage mat som ser fantastisk ut.

Sjekk noen oppskrifter her.

Tørst? Dette er en molekylær mohito.

Tørst? Dette er en molekylær mohito.

En noe uvanlig caprese med kaviar...

En noe uvanlig caprese med kaviar…

Underlig spennende tzatziki

Underlig spennende tzatziki

Hamburger med molekylær ketchup og sennep

Hamburger med molekylær ketchup og sennep

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB
Kommentarer: