Omate X – smart pris, smart utseende


Trond Eilertsen
Publisert 16. desember 2014, kl. 14:41

Den nye Omate X er allerede å finne i nettbutikkene. Merket som allerede er kjent for sin TrueSmart klokke har igjen fått støttespillerne fra sin forrige Kickstarter kampanje med på notene. Den nye varianten har helt klart lagt mer i designet denne gangen og resultatet er en prisoverkommelig, moteriktig smartklokke. Med det elegante designet i metall og den avtakbare lærremmen, spår vi at den vil falle i smak hos enhver teknologiavhengig moteløve.

Minuset er nok for mange at til forskjell fra forgjengeren, TrueSmart, fungerer Omate X mer som et kompliment til andre teknologiske duppedingser, enn som et selvstendig produkt. Den har færre funksjoner enn den tidligere varianten, men til gjengjeld får du en batterilevetid på opptil en uke. Omate X er den mindre smarte, men penere lillesøsteren, om du vil ta det så langt.

Klokken kan som forventet kommunisere med synkroniserte Android eller iOS apparater og har dessuten touchscreen. Den største konkurrenten er helt klart Pebble Steel, men prisforskjellen er slående. Til og med plast versjonen av Pebble må se seg slått av Omate X når det kommer til prisen. Nå gjenstår det bare å se om funksjonaliteten gjør like godt inntrykk som designet har gjort så langt.

Tech003

Tøft, tøft og atter tøft!!!

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB