Her får du oversikt over noen av de beste appene for Android


Trond Eilertsen
Publisert 26. februar 2015, kl. 08:50

Noen av de beste appene for Android er etter vår mening blant andre Wire, Google Santa Tracker, Express, Twisty Hollow, 7 Minute Superhero Workout, Stampy Cat, RGB Express og World of Tanks Blitz

De siste slipp av spill og apper for Android på Google Play store har mange gode nyheter. Her gjør vi en oppsummering over noen av de beste.

Som alltid må de oppgitte prisene kun oppfattes som veiledende, og dersom en fri applikasjon blir tilbudt ekstra funksjoner som det må betales for, kategoriseres disse med (Free + IAP: in-app-purchases). La oss håpe at det kommer: En egen seksjon i Google’s Play store med oversikt over hver app som vise hele spekteret av IAP.

Mer interessert i hva som er nytt på iOS-fronten? Vi vil dekke dette i en egen oppsummering der vi kommer med de seneste oppdateringene.

Denne uken får du også en bonus i form av en ekstra app. Grunnen til dette er appen fra Guardian. Det ville ikke være rettferdig overfor eksterne utviklere å miste muligheten til å bidra.

Google Santa Tracker (Gratis)

Tech043Dette er Google’s årlige bidrag til narrestreker i julestria. Vi følger julenissen mens han deler ut gaver omkring i verden, men ulike minispill for barn som de kan hygge seg med i oppkjøringen før jul.

Wire (Gratis)

Wire er den siste snakkisen av kommunikasjonsapper for Android. Den kombinerer tekstmeldinger med talemeldinger, og et snedig grensesnitt. Wire støttes av Skype medstifter Janus Friis, og den er virkelig bra.

7 Minute Superhero Workout (25 kroner)

Utvikleren Six to Start stod bak den innovative aktivitetsappen Zombies, Run! Nå er det en ny versjon med superhelter i et lignende spill. Et gøyalt spill når du trener hjemme.

Stampy Cat (Gratis)

Om du ikke skulle være forelder til en Minecraft-besatt unge, vil kanskje Stampy være noe nytt for deg. Han er den oransje katten som er alter ego til YouTuber’en Josepth Garrett som lager Let’s Play videoer for barn som bruker Minecraft (og noen få andre spill). Dette er hans offisielle app, og ungene elsker den.

Drop Task – Visual To Do List (Gratis)

Drop Task har mange fans online for sin visuelle tilnærming til oppgavelister og prosjektledelse. Nå er den også tilgjengelig for Android-brukere med fargerike diagrammer for å visualisere dine oppgaver, og hjelpe deg til å komme gjennom dem.

Runtastic Butt Trainer (Gratis + IAP)

Dette er den siste appen fra fitness-utvikleren. Den fokuserer på øvelser for baken og leggene og bruker video-manualer for å vise deg hva, når og hvordan du skal tøye ut og strekke.

Glad for Life (Gratis)

Denne appen kommer fra Guardian, og er markedsført som ”en enkel måte å bli lykkeligere på hver dag”. Ideen er å foreslå daglige øvelser som vil gjøre deg gladere, med funksjoner som analyserer om de faktisk bidrar til det, og (om du ønsker det) kan dele med dine venner.

SPILL

Twisty Hollow (15 kroner)

Twisty Hollow er briljant. Et puslespill med roterende sirkler som må matche ulike gjenstander og karakterer, og som produserer varer for en imaginær by. I en verden der det meste fortoner seg som samme fremgangsmåte, skiller Twisty Hollow seg ut med sin orginalitet og spenst.

RGB Express (Gratis + IAP)

Tech045Et annet spennende puslespill som tar luven av de gamle trøtte versjonene i det mobile spilluniverset. Det går ut på at du leverer farger rundt omkring i en by, den streker opp ruter for sjåførene dine slik at du unngår hindringer og kan finne en omvei rundt. Det høres enkelt ut, men vanskelighetene tårner seg opp etter hvert som du nærmer deg 200 nivåer! Og enda kan du få 80 høyere nivåer som én enkelt IAP.

World of Tanks Blitz (Gratis + IAP)

Den mobile versjonen av multispillet World of Tanks er blitt en stor hit på iOS. Nå følger Android opp. Dere kan være flere spillere også: Team på sju tanks som står overfor hverandre, med en rekke kjøretøy å velge mellom.

Call of Duty (Gratis + IAP)

Tech044Dette er Activision’s forsøk på å tilpasse Clash of Clan til deres største spillkonsoll-franchise, Call of Duty. For fans er det et morsomt spill for å kunne bygge opp din base og dra ut for å bekjempe fiender.

The Shadow Sun (20 kroner)

Dersom du ønsker å sette tennene i en godbit av et rollespill (RPG), er The Shadow Sun absolutt verd å sjekke ut: Storyen, kamper og frihet for å dyktiggjøre deg i å legge riktig taktikk viser mye oppfinnsomhet mens du utforsker fantasibyen Shar. IAP-en her er for ekstra spillere, ikke så mye av hensyn til elementer nødvendige for progresjonen.

Godus (Gratis + IAP)

Godus er et spill som konstruerer landskaper, utviklet av veterandesigneren Peter Molyneux’ 22cans studio, og som fikk masse hype da den først ble lansert for iOS, men det er blitt stillere rundt appen etter dette. Uansett er den verd å se nærmere på: Du er gud som skulpturerer et landskap ditt folk.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB