Volvo, hva skjer`a


Trond Eilertsen
Publisert 1. desember 2015, kl. 01:30

Volvo ligger langt fremme når det gjelder utvikling av ny teknologi, det vet de, og de liker å skryte av det i slike sponsede artikler som denne. Med helt urealistiske (men sanne) videoer tøffer de seg vilt på video, sjekk Van Damme splitten og hamsterstuntet, https://www.youtube.com/watch?v=M7FIvfx5J10 og https://www.youtube.com/watch?v=7N87uxyDQT0.

Nå kommer de med en ny skrytevideo som visstnok skal være like spektakulær som de to forrige. Men de viser bare en teaser nå på utvalgte nettsteder (bla. annet her på Teknologia.no), selve videoen kommer til torsdag. Teaseren for videoen viser en kjempevolvo + ei bittelita jente, tør man håpe på at jenta på en eller annen måte gruser bilen totalt?!?!?! Kom igjen`a!!!!!

Jeg blir faktisk litt skuffet hvis det bare blir en opplagt handling i filmen, som at bilen kjører mot jenta og bare stopper fordi autopiloten til Volvo oppdager henne. Den volvoteknologien er jo gammelt nytt nå. Det må noe mere til, f.eks. at jenta går sakte, men sikkert mot bilen, og den rygger automatisk, og rygger rett inn i en haug med dynamitt som eksploderer, som fører til at hjulene på bilen slenges i vill fart mot jenta, men hjulene har sensor og blir omdannet automatisk til teddyfor som bare drysser ned over jenta og omformer seg til verdens mykeste bamse som jenta står og koser med mens vi ser lastebilen i et inferno av flammer i bakgrunnen. Eller noe slikt…

Bilde fra filmen

Bilde fra volvofilmen

Se teaseren her, med kommentarer av mannen som sikkert har USA sin dypeste stemme, i tillegg er stemmen speedet ned for å virke enda tøffere. Å, SÅ TØFFFT!!!

Sjekk tilbake hit på torsdag for å se hele filmen, det blir sikkert helt grandiost spektakulært.

 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB