Blir iPhone eller Apple Watch skjermen ripete eller ødelagt?


Trond Eilertsen
Publisert 6. desember 2016, kl. 10:23

Det går an å montere på skjermbeskyttelse på appledingsene dine hvis du er typen som behandler dem røft. Det siste på markedet er «Panzerglass».

Vi har ikke testet denne beskyttelsen, men dette skriver de i en presse/skrytemelding:

Prisen på smarttelefoner og nettbrett blir stadig dyrere, og behovet for beskyttelse av de utsatte skjermene er større enn noensinne. PANZER® Premium Tempered Glass revolusjonerte markedet som den ultimative skjermbeskyttelsen laget av ekte glass – men nå er en ny og enda sterkere versjon ute i markedet.

PANZER® Premium Silicate Glass er hele 60 % sterkere enn forgjengeren og er spesielt utviklet til Apple iPhone. Som alltid er skjermbeskyttelsen laget av ekte glass som bare er 0,33 mm tykt, og den kan derfor uten problemer brukes sammen med et cover. I tillegg monteres glasset enkelt og raskt, og det gjøres helt uten bruk av væsker. Fås til Apple iPhone 6S/6 Plus/7/7 Plus.

PANZER® Premium Full-Fit Silicate Glass er den eksklusive varianten med de samme egenskapene som Premium Silicate-modellen, designet med avrundede 3D-kanter som dekker hele skjermen fra kant til kant og sikrer markedets beste skjermbeskyttelse. Fås til Apple iPhone 6/6S/6Plus/7/7Plus.

PANZER® Premium Full-Fit Silicate Glass til Apple Watch er den kompakte varianten som effektivt dekker og beskytter skjermen på populære Apple Watch. Glasset er 60 % sterkere enn vanlig PANZER Tempered Glass – men er med sin tykkelse på bare 0,2 mm nesten usynlig. Fås til både 36 og 42 mm-versjonen.

PANZER® Premium Silicate Glass:

Laget av ekte glass – bare 0,33 mm tykt
60 % sterkere enn sin populære forgjenger
Enkel montering – uten bruk av væske
Den ultimative beskyttelsen til Apple iPhone og Apple Watch
Full-Fit-version med 3D-kanter

PANZER® er den ultimative skjermbeskyttelsen til din smarttelefon eller nettbrett. De eksklusive og originale PANZER®-produktene er produsert av ekte glass eller ultrasterk folie, noe som sikrer den beste beskyttelsen av skjermen til enheten. Alle PANZER®-produkter er utviklet i EU og er designet til Retina- OLED- og HD-skjermer. De monteres enkelt, raskt og uten bruk av lim og væsker. Takket være ultratynne materialer fremstår skjermbeskyttelser fra PANZER® nesten usynlig etter montering, og dermed forstyrrer ikke produktet designen til enheten. Alle PANZER®-produkter er utviklet med tanke på én ting: Ultimativ beskyttelse.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB