Luca Labs fikk SPENN-prisen


Trond Eilertsen
Publisert 24. mai 2017, kl. 22:44

Pressemelding, Oslo 24. mai 2017

Luca Labs mottok i dag SPENN-prisen 2017 for sin kunstig intelligens-baserte, brukervennlige reiseregningsløsning. Løsningen bidrar til å eliminere manuell bilagsføring og –sjekking.

Finalistene var Convertelligence, Luca Labs, Spleis og Spiff. Juryen berømmer vinneren Luca Labs for å gjøre noe med situasjonen til millioner av mennesker som bruker mange timer på repetitive, kjedelige oppgaver hver dag.

Løsningen fra Luca Labs for utlegg og reiseregning ligger i AppStore. Etter juryens syn gir den en meget god og enkel kundeopplevelse. Den åpner for at mange kan spare mye tid som de i stedet kan bruke på verdiøkende aktiviteter.

Juryen er positiv til at dette bare er en første løsning fra Luca Labs som vil eliminere manuell bilagsføring og –sjekking også på andre områder som folk svetter over.

Formålet med SPENN-prisen er å løfte frem og premiere fintech-aktører som forbedrer kundeopplevelsen i bank, finans og forsikring. Oslotech, Laboremus og Netlife Research utgjør juryen.

Prisen ble utdelt under SPENN-konferansen om kundeopplevelse, innovasjon og digitale muligheter i bank, finans og forsikring.

Luca Labs mottok i dag SPENN-prisen 2017

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB