Nye bildeler koster mye i Norge – kjøp fra utlandet


Trond Eilertsen
Publisert 10. juli 2017, kl. 10:11

Har du hatt en ulykke med din kjære Nissan Leaf, men budsjettet er så lavt denne måneden at du ikke har lyst til å spørre etter hjelp fra et reparasjonsverksted? Det trenger du heller ikke. Dersom du ønsker å spare penger og gjøre et forsøk på egenhånd, så kan du det. Alt du trenger er grunnleggende kunnskap og ferdigheter, og selvsagt vite nøyaktig hvilken Nissan-modell og motor du har.

Sett at du har hatt en ulykke med Nissanen din og hovedlysene på bilen din er fullstendig ødelagt. Du trenger ikke å bruke masse penger på at bilmekanikere skal fikse dette, det er faktisk en ganske enkel jobb for deg. Det er bare å ordne opp selv!

Ta en titt på nettsiden autodoc.co.no og bare trykk på lenken som tilhører Nissan. Det neste steget du må ta, er å velge Nissan-modell og motor. Deretter får du opp alle de tilgjengelige delene du kanskje trenger for å reparere bilen din. Du finner blant annet et stort utvalg av merker som produserer hovedlys og andre varer. Nå er det opp til deg hvilket varemerke du velger å stole på. Men de sier at ethvert varemerke på nettsiden deres har godt omdømme, og de er kjent for bra kvalitet og rimelige priser.

Varene de selger deg kommer direkte fra produsenten. Det skal sikre delens kvalitet og pålitelighet.

Har du fortsatt spørsmål om hvordan du skal velge den perfekte reservedelen, kompatibilitet med bilen din eller hvordan du skal montere delene? En del ny teknikk, som på elbiler, er ikke bare greit å skru selv, men du kan ringe deres spesialister og kundeservice. De kan hjelpe deg hvis du står fast.

Bilens sikkerhet bør være førsteprioritet for deg. Uansett hva som kanskje virker mer viktig for deg – det er det ikke. Først bør du forsikre deg om at Leafen din fungerer feilfritt igjen. Dersom du bestiller varene du trenger i dag, får du dem så snart som mulig. Prisene er rimeligere enn de norske fordi delene sendes fra utlandet.

Se også GJØR-DET-SELV BILREPARASJONER på YouTube.com

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB