Spiller piano sammen med hologram-versjon av seg selv


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 9. august 2019, kl. 07:52

Artisten Yoshiki overrasket alle under SXSW-festivalen i Austin, Texas. 

I 2012 dukket Tupac opp på scenen under Coachella-festivalen i USA. Tupac døde imidlertid i 1994, så her var det rett og slett snakk om en hologramversjon av den verdenskjente rapperen. I klippet nederst i saken kan du se Snoop Dogg rappe sammen med hologramutgaven av Tupac.

Nå har noe lignende skjedd under SXSW-festivalen i Austin, Texas.

Artisten Yoshiki spilte rett og slett en pianoduett med seg selv.

Opptredenen starter ved at Yoshiki – i hologramversjon, introduserer seg selv og setter seg ned ved pianoet. Like etter kommer Yoshiki i ekte utgave og setter seg ned ved et annet piano. Sammen med seg selv spiller han en låt foran et entusiastisk publikum.

Hva synes du?

Nedenfor kan du se nevnte Tupac-opptreden:

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB