Bruk Spotify uten nettilgang


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 5. oktober 2009, kl. 00:53

Som premium-bruker slipper man reklamen som kommer i gratisutgaven. Nå gir Spotify deg enda en grunn til å bli premium-bruker, for nå blir det mulig å bruke Spotify uten nettilgang. Med den nye ”offline»-modusen blir det mulig å lagre sangene i en spilleliste slik at du kan høre på dem selv uten internettilgang.

Spotify Premium tilbyr nå nedlastning av sanger - kun til bruk på Spotify, naturligvis. (ill. Bitnett Teknologia)

Modusen lar deg lagre opptil 3 333 sanger, men de blir kun lagret midlertidig, nærmere bestemt 30 dager. Det betyr ikke at du ikke kan lagre sangene etter dette, men du må logge deg på Spotify i løpet av de 30 dagene. Da vil du igjen få muligheten til å lagre sangene, og høre på dem uten nettilgang.

For ordens skyld: dette er kun for premium-brukere, og gjelder ikke for de som bruker den reklamebaserte versjonen.For å bruke den nye funksjonen må du laste ned den nye versjonen og logge ut og inn igjen.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB