I dag lanseres Windows 7


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 22. oktober 2009, kl. 11:52

Windows 7 ble lansert i dag. Nå finner du Windows 7 i butikkhyllene.  (ill. Bitnett Teknologia)

Windows 7 ble lansert i dag. Nå finner du Windows 7 i butikkhyllene. (ill. Bitnett Teknologia)

Vista var på mange måter en katastrofe for Microsoft – det mener mange i hvert fall. Microsoft vil imidlertid gjøre opp for sine feil med sitt nye operativsystem, nemlig Windows 7. Microsofts nyeste operativsystem finner du i butikkhyllene fra og med i dag.

Et helt nytt operativsystem – ikke en ny Vista

Windows 7 har fått veldig positiv omtale og har blitt godt mottatt av de fleste. Enkelte mener derimot at Windows 7 kun er en oppgradering av Vista, men Microsoft er klar på at Windows 7 er et helt nytt operativsystem, og at det er store forskjeller på Vista og Windows 7. Det nye operativsystemet skal være langt raskere, stabilt og brukervennlig, sier Microsoft.

Vært populær siden januar

Windows 7 ble i januar i år tilgjengelig i offentlig beta, slik at hvem som helst kunne teste operativsystemet. Mange tok allerede da i bruk Windows 7 som sitt hoved-OS, og har i over et halvt år blitt brukt av millioner av brukere, verden over. Nå er altså den endelige versjonen å finne i butikkene.

Mange sverger fortsatt til trofaste Windows XP, men Microsoft vil helt klart at brukerne flytter over til Windows 7. Mange er likevel skeptiske, etter Vista-floppen. Er du en av de som vil teste Windows 7 før du kjøper det, så les vår artikkel om akkurat dette!

Skal du kjøpe Windows 7?

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB