Microsoft Security Essentials klar


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 12. oktober 2009, kl. 20:03

Vil Microsoft ta knekken på aktører som Symantec? (ill. Bitnett Teknologia)

Vil Microsoft ta knekken på aktører som Symantec? (ill. Bitnett Teknologia)

Ute av beta og klar for nedlasting

Microsoft bekreftet i går kveld at de ville gjøre det gratis antivirusprogrammet klar for nedlasting allerede i dag. Nå er den ute av beta og klar i en stabil versjon som alle kan laste ned. Programmet er fullstendig gratis og vil erstatte Windows Defender. Programmet beskytter deg mot virus, ormer, trojanere, spyware og malware.

LES OGSÅ: Gratis antivirus fra Microsoft

Programmet skal være en lettvekter innen antivirusbransjen, og ventes å ta opp kampen med de store gutta som allerede er i bransjen. Filen, som er på snaue 5 megabyte kan nå lastes ned og brukes helt gratis. Teknologia.no vil komme tilake med en test av programmet ved en senere anledning.

For å laste ned programmet kan du gå hit: microsoft.com

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB