Vi deler ut Google Wave-invitasjoner


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 27. november 2009, kl. 18:20

Det har vært stor aktivitet rundt Google Wave, og vi i redaksjonen har også vært ivrige i å teste den nye tjenesten fra Google. Vet vet også at det er mange der ute som ennå ikke har fått invitasjon, selv om Google har gjort det enklere å skaffe seg invitasjon i det siste. En kjapp titt på Twitter viser at flere hundre, ja faktisk flere tusener er ute etter invitajon til Wave. Det selges til og med invitasjoner på Ebay, og det til en god slant penger. Vi i Teknologia deler imidlertid ut invitasjoner gratis.

Konkurransen og reglene

For kort tiden siden hadde vi en konkurranse på Teknologia, hvor vinneren fikk utdelt en Google Wave-invitasjon. Nå er vi tilbake med enda en konkurranse, men nå med et større omfang. Vi har denne gangen mange flere invitasjoner vi vil dele ut. Konkurransereglene er enkle! Vi lurer rett og slett på hvorfor akkurat DU skal vinne. Vi vil ha en god begrunnelse, eller et kreativt og morsomt svar. Vi vil dele ut invitasjonene fortløpende.

Så, kort oppsummert:

Hvorfor skal akkurat DU vinne?

Svar i kommentarfeltet under.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB