JDownloader – gjør nedlasting til en lek


Joakim Farestveit
Publisert 7. desember 2009, kl. 18:05

jdownloader_smallHar du irritert deg over at Rapidshare lar deg vente så lenge, at du har lyst på en sang fra youtube, men har ikke noen bra måter å hente det ned på, eller rett og slett bare skulle ønske det eksisterte en voldsomt enkel måte å laste ned massevis av greier med minst mulig arbeid?

JDownloader er programmet som gjør store deler av nedlasting til en lek. Når du skal laste ned gjennom Rapidshare, Megaupload, eller lignende steder, kommer dette programmet til sin rette. Istedenfor å vente på at telleren skal komme til null, og deretter trykke deg gjennom dialoger og slikt, så kopierer du ganske enkelt adressa til den delte filen, og jdownloader finner den i utklippsmappa med en gang. Da trenger du bare å gå inn i jdownloader, rote litt med linkene om du trenger det, trykke «Start», og lene deg tilbake. Har du flere enn en fil som skal ned på maskinen din er det bare til å legge alle sammen til, den legger det nemlig pent og pyntelig inn i kø for deg.

Støttede OS

Støttede OS

Programmet støtter også nedlasting av bilder, filmer og musikk frå YouTube, osv. Du finner ut faktisk ut hva den kan laste ned etterhvert som du ser at ting dukker opp i dialogen, klar til å startes om du så skulle ønske. En av de virkelig snadder mulighetene er at om du har ei liste på 40 linker, så kan du bare dekke over alle med musa (forutsatt at linkene er i klar-tekst) , og trykke kopiér. Deretter går jdownloader gjennom hele bunten og legger dem til. Den finner til og med linker midt inne i masse tekst, og er veldig fin i kombinasjon med Opera’s «Link» tab i side baren. Filtrer linkene du vil ha, dekk de til med Ctrl + A, og kopiér.

En fin detalj med JDownloader er at den støtter flere tilkoblinger for nedlastingen. Med andre ord så kan den doble nedlastings-hastigheten fra sider som støtter dette.

JDownloader støtter utvikling av plugins om dette er noe du interesserer deg for. Siden det er java så funker JDownloader på de fleste plattformer, og har du noen spørsmål angående programmet, så har de en kjempestor wiki, og enda bedre forum. Anbefales på det sterkeste om du bruker en del tid på nedlasting. JDownloader kan du laste ned her.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB