Over 150 gratis PowerPoint-maler lagt ut for nedlasting


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 30. januar 2010, kl. 00:23

Litt kjedelig presentasjon? Last ned nye maler!

Microsoft PowerPoint er et av de mest brukte presentasjonsverktøyene. Nå er det ingen hemmlighet at det kan bli ganske så oppbrukt til tider, og presentasjonene kan fort bli ganske kjedelige. Derfor kan du nå laste ned flere nye temaer/maler som kan friske opp PowerPoint en god del. Dette gjelder kun for PowerPoint 2007-versjonen.

PowerPoint

Her finner du 150 gratis PowerPoint-maler.

Du kan laste ned nye bakgrunner, animert tekst eller nye effekter, helt gratis. Alt dette kan gjøre presentasjonen langt mer interessante, og her er det bare fantasien som setter grenser. Noe som er veldig kjekt er muligheten for forhåndsvisning av det du vil laste ned, for du kan nemlig se hvordan det du laster ned ser ut før du laster det ned. Alt kan lastes ned fra Microsoft sine sider.

Last ned over 150 PowerPoint-maler her

SlideFinder.net

Et annet tips vi kan presentere er SlideFinder.net. Dette er en søkemotor som lar deg søke etter presentasjoner som andre har laget i PowerPoint. Du kan søke på alt, og du kan hente inspirasjon der for din neste presentasjon. Du kan laste ned presentasjonene og eventuelt redigere de. valget er ditt.

Sjekk ut SlideFinder her

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB