Snippage – utklipp fra nettsider


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 8. januar 2010, kl. 23:54

Snippage er en Adobe Air-applikasjon, noe som gjør at den fungerer på både Windows og Mac. Det applikasjonen gjør, er at det lar deg ta utklipp fra nettsider, for så å plassere dem på skrivebordet, som widgets.

Ta utklipp av nettsteder, og plasser dem på skrivebordet! (Ill. Snippage)

Ta utklipp av nettsteder, og plasser dem på skrivebordet! (Ill. Snippage)

Dette er for mang svært nyttig. La oss si at du følger på med på en nettauksjon på for eksempel QXL. Med snippage kan du ta utklipp fra nettstedet, og plassere det på skrivebordet, og du kan følge med på auksjonen derfra. Dette kan også gjøres din  e-post, favoritt-søkemotor og mye mer. Her setter kun fantasien begrensninger.

Du velger enkelt hva som skal være med av nettsiden på skrivebordet ved å bevege en firkant (som du kan endre størrelsen på) rundt på nettsiden. Dette er svært enkelt! Etterpå kan du blant annet sette på hvor ofte widgets-ene skal oppdatere seg. Hvis du for eksempel har Gmail som widget, kan du velge hvor ofte denne skal oppdatere seg for å se etter nye e-poster.

Snippage er som sagt en Air-applikasjon, og fungerer derfor på både Windows og Mac. Selvfølgelig er det også helt gratis.

Last ned Snippage her.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB