Mystisk nettsted; Atombomber og baseball?


Markus Lund
Publisert 6. april 2010, kl. 21:17

nettstedet er det kun en TV med en radio på toppen. Men skrur man på lyden på PCen, kan man høre en melding som spilles om og om igjen. Det er en kvinnestemme og en mannsstemme som sier bokstavene ”N O V A S I X”, Nova Six. Og hvis man skrur litt på TVen kan man også få opp forskjellige bilder, blant annet en baseballbane og en atombombe.

GKNOVA6, hva kan dette være?

Hvordan dette startet var at nettstedet Joystick mottok en pakke i posten i dag. I den lå en minnepenn, med en lydfil som de etter litt tid klarte å dekode og få fram nettstedet www.gknova6.com. Les hele historien på Joystick.com.

Det er også noen som har brukt svært mye tid på å finne ut hva dette nettstedet skjuler, les mer her.

Vi gleder oss til å følge fremgangen av dette nettstedet, men hva tror du det kan være?

Bruk kommentarfeltet under til å fortelle hva du tror gjemmer seg bak disse bildene og ”Nova Six”.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB
Kommentarer: