Slik laster du ned videoklipp enkelt


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 22. april 2010, kl. 19:33

Du har garantert lurt på det selv en gang: hvordan laster jeg ned videoer fra YouTube og andre lignende videosider? Et kjapt søk på Google viser at det finnes mange løsninger på dette spørsmålet. Det finnes løsninger i form av program og nettjenester. Noen tjenester er bedre enn andre, noen har massevis av funksjoner, mens andre er ganske dårlige på dette området. Skal du kun laste ned video fra populære videosider, kan vi anbefale Savevideo.me.

Lim inn URL-en til videoen, og last ned på et blunk. (Ill. Savevideo.me)

Enkelt som bare det

Den mest populære videosiden er uten tvil YouTube. Så hva gjør du når du finner en video du vil ha på harddisken? – Jo, du kopierer URL-en til YouTube-videoen, og limer den inn på Savevideo.me. Tjenesten vil gjøre jobben for deg, og du får muligheten til å laste ned videoen. Formatet du kan laste ned videoen i varierer, men ofte er det en .flv eller .mp4-fil som tilbys, men dette avhenger av videokilden.

Tjenesten håndterer også andre videosider, som blant annet Dailymotion, Metacafe, Veoh, Google Videos,  Blip.tv og 5min.com. Alt i alt en kjekk tjeneste som fungerer som den skal.

Du finner den på Savevideo.me

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB