Firefox 4 beta 5 er klar for nedlastning


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 8. september 2010, kl. 14:46

Den populære nettleseren Firefox skulle etter planen slippes i ny versjon i oktober. På grunn av litt trøbbel er den utsatt til november. Men betaversjonene har ikke Mozilla latt vente på seg. Nå er beta 5 lagt ut for nedlasting.

Blant nyhetene finner vi bedre HTML5-støtte. Dette betyr i praksis at man nå kan legge kode inn lydklipp ved hjelp av HTML5-taggen. Beta 5 benytter seg nå av DirectX 10, og dette skal gjøre grafikkytelsen bedre for Windows-brukere. Som vanlig er det gjort oppdatering hva sikkerhet angår.

Ikke en dramatisk stor betalansering, men Firefox kommer stadig nærmere målet om en lansering i november.

Les mer om og last ned Firefox 4 beta 5 her

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB