Dude, where’s my car?


Marte Voldseth Haugrud
Publisert 13. mai 2011, kl. 23:10

Jesse og Chester våkner opp etter en fuktig tur på byen. De innser raskt at de har to problem: De husker ingenting av gårsdagen, og i dag er det deres ettårs-jubileum med tvillingkjærestene! De finner ut at de likevel kan redde dagen ved å dra bort til kjærestene og gi dem jubileumsgavene som ligger i bilen.

Vel ute av huset, innser at de har enda et problem; hvor er bilen? De bestemmer seg for å finne ut hva som skjedde dag i forveien. Første stopp er hos en kompis og hans potrøykende hund.

I løpet av gårsdagen har de på uforståelig vis fått tak i et mystisk og kraftfullt apparat, the Continuum Transfunctioner. Dette apparatet kan ødelegge jorden, og ikke mindre enn tre grupper prøver å få kloa i det: the hot chicks, geekene og to gay guys som snakker ubeskrivelig dårlig engelsk.

Om de finner bilen, og om the Continuum Transfunctioner klarer å ødelegge jorda, vil tiden og et knippe latterkramper vise.

Dude, where’s my car? er en film med en ekstremt, EKSTREMT, dårlig humor. Den passer derfor perfekt som en film du ser når du er en smule overtrøtt. Hovedrollene er som forventet, spesielt Seann W. Scott (Stifler i American Pie-filmene) er akkurat slik han pleier å være. Når det gjelder birollene, er det mye dårlig, og da er jeg snill.

Dude, where’s my car? er i bunn og grunn ikke er en særlig bra laget film, og den kan bli veldig heseblesende. Folkene bak filmen prøver kanskje for hardt å få folk til å le, noe som får filmen til å fremstå litt desperat.

INFO OM FILMEN:
Originaltittel: Dude, where’s my car?
Regissør: Danny Leiner
Produksjonsår: 2000
Lengde: 1t 23min
Sjanger: Comedy
Skuespillere: Ashton Kutcher, Seann William Scott, Jennifer Garner, Marla Sokoloff, Kristy Swanson
Tagline: «After a night they can’t remember, comes a day they’ll never forget»

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB