Alternative To


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 3. august 2011, kl. 09:48

Finn gode alternativer til både gratis og betalingsprogram. (ill. Bitnett Teknologia)

Finn gode alternativer til både gratis og betalingsprogram. (ill. Bitnett Teknologia)

Finn gratis alternativer

Ikke alle har råd til dyr programvare, sånn som for eksempel Adobe Photoshop. Det man da bør tenkte på, er at det finnes alternativer. Man trenger ikke punge ut med penger for å få et godt program for å gjøre mye av det samme, for mange av de gode alternativene er nemlig gratis. Det er da Alternative To kommer inn i bildet.

Alternative To lar deg rett og slett finne gratis og billige alternativer til programmer, og disse alternativene har mye av samme funksjonalitet og muligheter. Så hvis du vil ha et gratis alternativ til Microsoft Office-pakken så trenger du bare å gå til alternativeto.net og skrive ”Office” i søkeboksen. Deretter vil det komme opp en liste over de mest kjente, beste og gratis alternativene som matcher søket. Det trenger selvfølgelig ikke bare å være betalende program du vil finne alternativer til, for Alternative To finner alternativer til gratis program også.

Du kan selv velge om Alternative To skal filtrere resultatene i Windows, Linux eller Mac OS. Hvis du registrerer deg får du også muligheten til å såkalt ”digge” programmer. Dette gjør det enklere for andre å se hva folk liker, og dermed hva som er lurt å satse på av programmer og tjenester.

Alternative To er en tjeneste som virkelig er nyttig for de fleste. Så hvis du leter etter alternativer til spesielle program eller tjenester så er alternativeto.net det rette stedet å lete.

Besøk siden selv på alternativeto.net

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB